Aktualita
11. 1. 2024
2 min.
Michaela Králová

CDC Data na Rallye Dakar 2024

CDC Data na Rallye Dakar 2024

Dálková rallye a podnikání mohou na první pohled vypadat jako nesouvislé disciplíny, ve skutečnosti ale sdílejí klíčové principy. Obě vyžadují důslednou přípravu, týmovou spolupráci, výbornou strategii a schopnost rychle reagovat na nečekané situace. Jsou to zkoušky, které vyžadují nejen fyzickou odolnost, ale také mentální sílu a schopnost udržet si chladnou hlavu v náročných situacích.

Tyto principy nám jsou velmi blízké, proto jsme se rozhodli podpořit motocyklového závodníka Milana Engela na letošní Rallye Dakar, která je pro něho již desátou v pořadí. Milanovo odhodlání a vůle na cestě za titulem Dakar Legend, který přísluší jen těm nejlepším a nejvytrvalejším závodníkům, je pro nás velkou inspirací a jsme hrdí na to, že můžeme být součástí této vzrušující cesty.

Držíme Milanovi palce a věříme, že jeho úspěchy budou inspirací nejen pro nás, ale i pro všechny, kteří jdou za svým snem s odhodláním a vášní.

Manuál - nový servisní systém Od 1. května přecházíme na nový servisní systém - pokyny a manuál jak tento systém ovládat naleznete zde.

ZJISTIT VÍCE