Aktualita
30. 11. 2023
< 1 min.
Michaela Králová

Osvědčení od NBÚ ČR – stupeň důvěrné

Osvědčení od NBÚ ČR – stupeň důvěrné

Jsme nesmírně hrdí na to, že naše společnost prošla úspěšně prověrkou od Národního bezpečnostního úřadu (NBÚ) ČR a získala osvědčení na stupeň důvěrné. Toto osvědčení potvrzuje náš vysoký standard bezpečnosti a důvěrnosti při zpracování citlivých informací označených jako důvěrné. Představuje to nejen ocenění naší práce, ale také potvrzení, že jsme důvěryhodným partnerem pro zákazníky, jejichž data jsou označena statusem „důvěrné“.

Osvědčení nám rovněž poskytuje konkurenční výhodu, zejména ve sféře státních zakázek, a potvrzuje naši silnou pozici na trhu s vysokými bezpečnostními standardy.

Celkově lze říci, že získání osvědčení „Důvěrné“ od NBÚ není pouze prestižním oceněním, ale klíčovým ukazatelem naší důvěryhodnosti a schopnosti správně nakládat s důvěrnými informacemi. Je to významný krok vpřed, který přináší výhody nejen nám, ale i našim zákazníkům.

Manuál - nový servisní systém Od 1. května přecházíme na nový servisní systém - pokyny a manuál jak tento systém ovládat naleznete zde.

ZJISTIT VÍCE